puuuuuuuuuuuh

JAG HOPPAS PÅ GUD ATT DET GÅR FORT MED DOM SISTA LÄGENHETERNA IMORGON SÅ ATT JAG KAN SLUTA TIDIGARE. jag är sååååååååå trött på inre hamn just nu så jag vill spy rakt ner i chefen Olas hals. Och ni förstår inte hur ofräch man är när man kommer hem, SINNES!

Idag är det måndag och jag har redan börjat planera helgen om hur jag ska bunkra upp med tv-serier och filmer , dega i sängen och stänga av min mobil så jag får sova ostört. Just vad jag behöver nu, en liten mini-semester. Jag & Sebbe, han har ett hårt liv han med ;)

nee fuck youuuuu nu ska skabb-nadja gå och duscha! aaaooooowwi.


öh

I'm up! om en kvart kommer Ronja och hämtar upp mig och här sitter jag halvnaken och kunde inte bry mig mindre. Christoffer sover och jag skulle mer än fucking gärna lägga mig i sängen vid honom. Fast å andra sidan kan jag lika gärna vara jävlig och lägga mig där för att väcka honom och 5 min senare åka.. MOHAHA. Gårdagen blev se på film här, vi såg He's just not that into you. Styggt bra, ja har sett den förr (: sen glodde ja på tv och somna som en stock vid 23. Hello mrs roboto. Fan vad jag hatar att jobba, vänjer man sig någonsin???


Baaaaaaakisssssss

Jag var en aningen missnöjd när jag vaknade imorse, men nu börjar det ordna upp sig. Kul kväll igår, tråkigt med nöjes dock. JAG TAPPAR ALLTID BORT ALLT OCH ALLA. men fan, jag har en liten grej att jag alltid brukar bli som fullast när jag går hem. mjooho, märkte det. jag kan säga helt seriöst att jag är sjuk i huvudet när jag är full. Fast då är jag ju skit nöjd över hur många fantastiska ideer som finns i mitt huvud. fy fan.


I'm the superhero in mjukisbyxor.

Dagen gick fort och smärtfri, trots jobb. Hade väl lite grus i ögonen när jag vaknade imorse men fan jag kom upp iallafall. Ner till helvetes säffle och bli klar med byggstädet där.
Och en trevlig liten överraskning, idag hade vi faktiskt självaste chefen Kalle med oss. Kalle är en underlig liten prick i sina bästa år som alltid har en sarkastisk ton i allt han säger. Jag skulle säkert gått som handen i handsken med honom om det inte nu var att jag har fått för mig att han ogillar mig. vilket som stod han och moppa golv tills svetten rann på honom, ett tag trodde vi att han skulle få en hjärtattack. Men nog om de, kan inte HLR ändå...höhö, skönt att det iallafall blev klart där nere. Och från och med denna dag ska jag aldrig sätta min fot i den där hålan :)

Ikväll slår vi på stort och kör en helkväll med vänner och alkoholhaltiga drycker. Kan ju bara sluta bra, Eller hur? Just nu blir jag itvingad toast för att jag inte ska bli för full ikväll. VA? missat ngt, det är ju det som är meningen...

btw, hur gör man toast i fall järnet brann upp igår? JO man gör dom i våffeljärnet ist. Otroligt fiffigt!


Jag har fisk i fickorna.

Min katt envisades med att vara ute i regnet, han ser ut som en halvfuktig frotéhanduk nu, den jäveln.
När vi ändå pratar om jävlar. Vad är felet på dagens killar? Hur svårt kan det vara att hitta en snäll kille med ambitioner och som har humor?  Curlingföräldrar, betalada lägenheter och inga krav. Vad fan är det för fel på er? puuuuuuuuuuuust.
Fan, lördag imorgon då. Inte ens då får jag vara ledig, ååh silly me. Funderar på att klä av mig naken och leka inte stöta golv bort till sängen och sedan däcka av trötthet.

BTW, trodde aldrig jag skulle klara av ett 7-4 jobb, men fan till och med än idag kan jag förvåna mig själv. Denna månad har jag nästan jobbat heltid, för att vara exakt 30 timmar från heltid. KLIRR I KASSAN OCH EN JÄVLA MASSA SPRIT. möhöö, nerråååå. Men ett par nya skor behöver jag....... eller typ. 3. =)


En stor kyss i ditt stora feta arsle.

Var och flyttstäda ett sött litet hus i fagerås idag. Med mp3 fulladdad med CK & Coldplay gick dagen som smör i solsken. Tills klockan slår typ.. hum.. 2? Då ringer bettan och frågar om jag kan jobba imorgon, JAJJEMEN säger jag. eller? imorgon? fan neeeeeeeeeeeeeej. Jag såg en inre syn om hur min underbara sovmorgon gick upp i rök. Men lite extra timmar + OB. kanoners. Synd bara att jag är för feg för att säga nej, det är faktiskt ganska synd att jag i princip är för feg för allt.


Så idag ska jag sitta på mitt feta arsle och inte gör något. det kanske blir ett magert arsle med tanke på att min kyl ekar... mja förutom thaaaaa alcohooool som jag har där i, Tacka gudarna för att armenierna började göra vin! Och bara för att jag är bitter för att jobba imorgon, så ska jag kanske ta en herrejösses fylla och skutta glatt omkring och störa folk ?


Ett försök igen?

Det är så synd att jag tröttnar på allt så himla fort. Annars skulle jag säkert vara ap-lycklig. ap-kyckling. kyckling-curry. Fet, skabbig och hungrig blev jag nu med. Min dator har krachat min katt hatar mig och jag är en fattig man som Governor Andy skulle sagt. Jag borde se mitt liv som en enda stor såpa.. jag är lite som Al Bundy, eller George Costanza. Det tycks liksom aldrig gå bra för mig. Men nog med skitsnacket, imorgon är ju en ny dag och jag ska ut på lördag- gaah! Den nya tichan, kavajen och high heels blir det. jag kommer vara coolast i stan!


RSS 2.0