Helt plötsligt tappade jag allt.



Ge mig soliga & glada dagar. Ge mig all min lust och energi tillbaka. Jag försöker ta det här steget framåt i vuxenvärlden men känner mig hela tiden hämnad. Jag har fastnat i ett spår som inte tar mig längre än såhär. Och visst mitt eget fel till en viss del. Jag har mina vanor och ett visst sätt att behandla folk, men jag är fan inte den enda. Respekt & tillit är grunden till det mesta, men i vissa situationer så märks inget av det. Synd.. eller?


OH AM I FRESH!

Och här sitter jag. Har precis tagit en dusch och ätit frukost. Vi skulle egenligen åkt till mormor idag men det blev inte så :/ Så jag passar på just nu att faktiskt njuta av att vara själv här hemma (JAA VET! vilken hycklare jag är eller hur?). Men det är lite knepigt det där att man vänjer sig vid att vara själv, det va såhär jag brukade göra på morgonen. själv. Och ibland är det skönt det med :) Men jag säger absolut inte nej till att ha en Christoffer att krama på inatt :>

Gårdagen var sjukt kul in my opinion. Jag, Ronja, Joel & Olof gick ut på nöjes, drack lite, dansa, prata och bara hade det kul :) tack för det mina kära vänner!

Och denna dag ska ägnas åt plugg, bra musik & bara ta det lugnt (:



Peace out bic boooys;.-

SAKNARSAKNARSAKNAR!!

Detta är första natten jag sover ensam i lägenheten och jag saknar min älskling så jag spricker snart. Har nog inte kännt såhär på väldigt länge (vilket jag antar bara är positivt :) MEN JAG SAKNAR DIG BEBO! ÄR SÅ OTROLIGT HERREJÖSSES KÄR I DIG!!


7 "intressanta" fakta om mig.

*Jag älskar mjölk och kan dricka flera liter på en dag. Helst av allt vill ja ha en ko i garderoben.
*Jag sover naken.
*Jag duschar minst 2 gånger om dagen.
*Jag blir aldrig nöjd.
*Jag biter på naglarna.
*Jag snusar.
*Jag hatar folk.




(:

F-f-f-friiiday.



Idag har jag varit hemma hos en kompis och snackat skit precis hela dagen. Just nu sitter jag vid datorn och funderar på helg/framtid/pengar. Liitte jobbigt. Så mycket jag vill göra, men de är begränsat. Är verkligen pengar bara papper?

Jag bakar.Sån är jag.



Klockan är kvart i 12 en torsdagskväll och jag är fullt upp i matbrödsbakning. Och detta är andra gången jag bakar detta bröd och jag är säääääker på att bara för jag lyckades förra gången och mitt självförtroende i köket höjdes lite så kommer jag med största sannolikhet misslyckas idag. By the way är ju jag en såndär tjej som kletar allting jag får på händerna/fingrarna av det på kläderna (kan ju ha något med min barndom som bonde att göra, men vad vet jag?). Vilket som min kära mor hatar detta och tycker det är lite lortigt kanske, själv tycker jag om att vara lortig så dagens bakning till ära så valde jag svarta kläder som nu är fulla med mjöliga handavtryck. We like.


Dysentery Gary.



I love you guys/Sömn/plugg/baka. Update later.

Ont i halsen... SOM FAN!

Och för att bota detta gjorde vi en soppa! Vi tog keldas färdiga "spicy thai" soppa och hade i chili, sambal oelek och röd currypasta.
Vad kan ja säga om detta då?
Smak? Jävligt herrejösses stark!
Blev jag bättre i halsen? svar nej.
Drack jag 1,5L mjölk till detta? svar ja.
Svettades vi? Yes!
Gick vi ner 2 kilo? Nej!
Kommer vi göra om denna soppa? ja, för vi gillar att plåga oss själva.



Nu ska jag göra leexxooooooR. Hejdå.

Vill bara avsluta dagen med...

Se aldrig bakåt, känn aldrig inåt, var alltid uppåt!
God natt för mig!

jag är inte bara ful, jag är dum också.



Matematik B kan få en plats i mitt anus. Det går liksom inte
beskriva hur frustrerad jag blir när jag inte förstår någonting.
Dagen började väldigt bra & mysig dock och den ska fortsätta så :)

You left me in the dark.



Godnatt, nu får det bli sängen för mig. Dagen blev bra, min pappa fyllde år. Det firades med lite presenter och socker! Älskade underbara familj!


koop - come to me

Igår va väl helt okej, roligt att gå ut med Ronja och spendera pengar på korgen, sån är jag. Idag har det blivit bakfylla nått så inihelvete. Förstår inte rikitigt varför för såå full va jag inte. Nee det va nog spriten kanske. Annars idag då? Pizza & soffhäng. Det hjälpte.


Där vi e äre alltid roligast.

Jag har som sagt fått storhetsvansinne så vi slår på stort ikväll!  Ronja har varit här i 2 timmar och vi har ännu inte hittat kläder eller sminkat oss. vi är ju för bra för vårat eget bästa. Önska oss lycka till så kanske vi kommer härifrån någon gång!

Champagnen bara flödar & pengar är som toapapper.

Jag är rik! hurraaay. Fast med min framfart lär det dock inte hålla sig så länge. hehe-L U R I N G.
Fast jag har spenderat en hel del pengar idag. Det blev willys och ja köpte mat för 1400 för jag är frun här i huset och jag måste se till så min man har vad han behöver för att forsätta vara stor och stark!

YEEAH

Okey, nu har ja fått pengar. Räkningar betalda - CHECK. Känner mig grym just nu med alla dessa pengar, helt oförtjänat också. Rånöjd.


killen med skillsen



Btw såg en skitbra program på SVT förut, DE NI! Det heter "och dom kallar oss artister". och det första handlade om MarkusskitcoolKrunegård. Sjukt bra. mjaa, förutom dialekten. Har bestämt mig för att hans coolhet gör honom lite snygg faktiskt.

ja,bra.

När jag vaknade imorse kändes det som om jag blivit påkörd av ett tåg. Kroppen värkte, allt var snurrigt och huvudet gjort ont. Som tur är har jag haft världens bästa pojkvän som gjort min dag bra trots mitt knäppa huvud. Vi har myst hela dagen, varit gulligulliga och gjort underbar mat. Nu är han dock och gör sig av med lite testosteron hos Jeppan =)

Annars då? joo jag har väl konstaterat att jag är väl fortfarande lite bättre än alla andra. Jo btw helt sjukt, ´kom på förut att jag skulle vilja jobba som mäklare. Går in på kau.se och ser att jag måste behöva ha läst matematik C........................................................................MATTE C??????????????????? herregud. jävla idioter. eller ja, kanske egentligen jag som är en jävla idiot som inte kan räkna. Meeen ändå ;< krossa gärna mina drömmar liksom. nejdå, fan va tråkig jag är.



Jag är en mes.

Filmen "The Lake House" gick just på trean. En sån där riktigt äckligt romantisk film som jag bara hatar....

LURING, jag grina som en unge. SEVÄRD! dock grinar jag ganska lätt, men då kan ni ju i alla fall se den pga att Keanu Reeves är sjukt snygg.

Nu blir det se senaste avsnittet av How I met your mother sen natten. Hoho för mig!

Hejåhåå

CSNs hemsida krånglar, GIVE ME MONEY MONKEEEYMAN! åhå vad pengar jag kommer slösa, jag är beroende av att slösa pengar. Det är min hobby. En ganska kul sådan faktiskt ^^


First day of school.

En liten utvärdering:

Helt okey faktiskt, förutom att man känner sig som 7 igen. Måste skaffa block, penna, sudd..
Btw jag träffade en tjej på nöjes förra helgen som va full och gav mig en puss på munnen, hon går i min engelska klass. whats next? second base? nej nog om mig och min erövringar, jag kommer nog trivas!

huummpf.



Jag längtar till sommaren. over&out.

En underbar öronorgasm.



Kvinnan är ett geni och jag ryser.

George ♥ Nadja



My father was a quitter, my grandfather was a quitter, I was raised to give up.
It's one of the few things I do well - George Costanza


Humor.


CrazyCatLady.

Kattnapparens son jobbar på konsum. Han log åt mig och jag gav honom the evil eye. MOHAHA.

HAHA



<3

schmart.

Nu var jag allt för smart för mitt eget bästa. Ska åka till gbg tur-och retur imorgon natt. Så jag har precis sovit en liten lur (!!) för att vakna så sent som möjligt imorgon. Vet inte om det hjälper dock för jag skulle ändå kunna somna på plats, men jag vaknar nog till snart. För hos oss som alla andra är det svinkallt. Men lite cool jag var förut som skrattade åt kylan när langkallingan va på. HA!

Skrutt.

Jag känner mig gammal. Ska jag vara helt ärlig så vill jag inte fylla 21. Att vara vuxen är tråkigt. Att diska är tråkigt. Att betala räkningar är nog tråkigast. Jag & Chrillen prata idag om att är man rik så kan man göra sig snygg. Jag är inte rik. Typiskt. Men jag får i alla fall igång en inkomst from den 25e. Då kan jag nog piffa upp mig lite.HEEHE.

Idag har jag varit på skolan och skrivit in mig, spännande. Mjaa, förutom att jag kommer faila mattekursen. Jag kan knappt räkna. Men men jag får väl gå särklasser och lalla runt så löser det sig nog. Har även fikat med baby idag och träffat Ronja.

Ps. Hitta en bild från 2004 på mig. Det var fan det värsta jag sett. Jag avskyr 15-åringar. Och snälla älskade lillasyster som fyller 15 i april till dig har jag bara en sak att säga, ja du är fjortis. Men du växer ur det du med :)



ciaaooo bella, ge mig mat!

I'm cool.

Okey, dålig update. Men jag har verkligen inte orkat. Våran router krånglar så jag har inget internet på min dator ändå. Men vad har hänt den senaste veckan då? Jag har vänt dynget till en helt skaplig rytm. Min familj har varit och hälsat på. Jag har varit och ätit smörgåstårta på Tåmmys födelsedag. Vi har varit och storhandlat så äntligen är våran kyl/frys full. Jag har börjat räkna ner dagarna då skolan börjar. Jag har träffat Niklas. Jag har börjat plocka bort julen. LITE tråkigt liv jag har, men detta är verkligen mer än vad jag brukar göra :P

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen kanske det blir promenad ner till stan. Och ikväll kanske det blir en liten utgång, vi får se :)

Parteeeey.

Jag drack med måtta igår och hade jättetrevligt. Idag har jag tryckt pizza & somnat i soffan!




RSS 2.0