Baby are you down?

Inatt låg jag och kollade på ett tv-program om fetisher. Mycket fascinerande. Hur kommer det sig att man får en fetish? När inser man att man tex tänder på fetma eller fötter? Och det häftiga med detta egentligen är att om du tänker på något riktigt konstigt typ som en ko som gungar i en lekpark, då finns det någon där ute som faktiskt tänder på det. Har det alltid varit såhär? Eller var dom helt enkelt för konservativa förritiden att dom kanske inte ens vågade tänka sånna här tankar? Med tanke på att dom trodde att onanera var en synd och att du kunde bli blind av det :S

Fast är det så kul att det är så himla öppet nuförtiden? Asso jag vill ju inte träffa på någon som tycker det skulle vara sexigt om jag jucka mot ett träd eller något? Jag tycker att ingen ska behöva dölja vem dom är, men jag dör ju inte av att dom håller sig i bakgrunden heller. Nee vår värld är full med knepiga människor.

Btw I'm bored.



Jag är ju för snygg för mitt eget bästa.

Söndag!

Idag har det varit en lugn och skön dag. Slacker som fan har jag varit, och jag är nöjd med det. Jag börjar få panik över julen. Jag är ju urfattig, har inte ens råd med en klocka (höhöhöhöhö). Men jag ska försöka lösa detta på bästa sätt. 

Jag saknar familjen :/ Vill ha en bil så jag kan hälsa på. Börjar även få panik över att Linn ska flytta. Jag vill ärligt talat inte att hon gör det. Varför kan ni alla inte bara komma hit? fy er :(



PS, styggt med vuxenpoäng till mig som drack med måtta igår!


God kväll =)

Ikväll har det varit jättetrevligt :) Först lite cider, spel & vattenpipa. Sen ner till stan och möta Björn och nga andra. Sen bar det först av till Blå och sen Tempel :) Joooooråååsååaaattt lite heeftig e man ju när man kommer in när de e 23 asso. LURING. Men trevligt hade jag :)



Ser ni mina nya snygga boots? Köpta på myrorna, perrfaa.

Running up that hill.

Nu är jag lite stressad, ska försöka göra mig iordning så fort som möjligt för att sedan träffa lite kompisar :) Ska försöka ladda mobilen innan oxå. Skriver när jga kommer hem ikväll, ciaaoo.


Dagens vill ha




Jag vill ha en klocka från KNOKK :) På ballroom i stan hade dom "köp en vintage skjorta och få en KNOKK klocka på köpet" Jag blev helt lyrisk tills jag insåg att jag inga pengar har och att erbjudandet skulle gå ut den 25e :/ Men så fort jag får in mina pengar ska jag köpa en!


Hallååja

Sömnen är borttappad, paltkoman alá grande var på besök förut, idag är det fredag och jag jämför mig själv med George Costanza. I feel goooooood.





Say it right.

Åh jag är så glad att jag har dig. Tack för att du tar hand om mig när jag inte mår bra. Tack för att du pussar mig i pannan och pillar mig i håret. Tack för att du uppmuntrar mig till att våga göra saker och tack för att du får mig att skratta. Tack för att vi kan prata om precis allt och tack för att du inte bryr dig när jag ser ut som fan, fiser eller rapar. Tack för att du lagar mat åt mig och är den som håller om mig om natten. Tack för att du alltid försöker att väcka mig så försiktigt som möjligt och viska fina saker i mitt öra för du vet vilket hemskt morgonhumör jag kan ha. Tack för att du med stort tålamod försöker lära mig nya saker och tack för att du mer än ofta har överseende med mitt temperament. Tack för att du säger förlåt när du vet att du gjort fel och tack för att du uppskattar dom små sakerna jag gör. Tack för alla komplimanger du ger mig och tack för att du inte är som alla andra.

Jag älskar det faktum att vi varje dag tar en paus bara för att säga tack för allt idag och hur mycket vi älskar varandra. Det är vår lilla rutin, och den är nästan lika fin som du :)



Somebody save me.

Nu mår jag inte helt gyld ska jag säga er. Mitt försök till att vända på dygnet gick åt pipsvängen oxå. Somnade sött vid 23 och vaknade överdrivet pigg vid 03:30. Så jag gick upp då, och vad hände när klockan var runt 10 på morgonen? Jo ögonen gick i kors för ja va så trött. Och då somnade jag och vaknade 14. Så ovärt :/

Igår var Ronja här :) Vi spelade spel, åt bullar och gjorde rent mina öron :P
Nu ska jag ta ipren, mitt huvud gör ont :/


Ps. igår hyrde jag och baby DET, plus att jag tog ur min piercing i läppen igår, de ni!

Wöööh, nu dör jag.

Nu har jag varit vaken i 28 timmar. Har sagt till mig själv att jag tidigast får lägga mig vid 22-23 tiden. I can do this!! Förövrigt har jag haft en underbar dag :) Började med en fika i trevligt sällskap som sedan slutade med ett par timmar på stan och kolla massa, bla i antikbutiker :) Inhandlade även ett par coola boots från myrorna!

Fick även träffa pappa och umgås lite, supercozzyyy. Vi åkte även upp till Linn och Anthony, Misha & sixten var där också. Sedan när jag kom hem svingade Ronja förbi på kaffe (hör och häpna jag drack en halv kopp kaffe idag, och inte nog med det så drack jag även en red bull imorse. vilket jag aldrig gjort förut, så jag kommer säkert trilla av pinnen snart).

Anyywhoo, älskar er!




Jag idag, innan jag sprang runt med en grön rand på min överläpp från en metrotidning...

Summer Memories♥



Jag och baby åkte ner till gbg och kollade på AC/DC konserten, det regnade! Vi var apsura över att det var massa dåliga förband med feta bandmedlemmar, plus att Christoffer saknade sina fötter! :)



Jag överaskade Christoffer med en picknick i stadsparken! Ronja hjälpte mig med förarbetet att tända alla ljus och hämta honom och sedan släppa av honom lite längre ifrån platsen där jag var :D


Dagens vill ha





Det börjar gå lite för långt nu med min töntighet, men har ni sett något så coolt?
Jag vill ha den :D

Okey, Pepp på mig!

Okey klockan är sex och jag är laddad på att vända rätt dygnet. Som tur är så behöver jag inte sitta alltför länge uttråkad, för jag ska träffa Niklas på stan idag relativt tidigt :) Sen ska jag även träffa papi, ska bli kul! Har faktiskt inte sett honom på dryga tre veckor och bara pratat med honom ca 3-4 så vi har mycket att ta igen!

Dock är det någonting som säger mig att jag kommer däcka av trötthet ganska tidigt idag, men jag ska verkligen försöka!




Nu röjjer vi väl inge lite klockan halv 7!!!!


:D

Hahahahahaha läste just att Linn var kanske en aningen besviken över att jag strök dukar? ELLER HUR? Vart är världen påväg? Jag & Linn har ju faktiskt varit dom i vår familj som inte kan sånt här med dukar, gardiner etc etc. (mestadels för att det är booooring) Men just det faktum att jag körde över mitt eget finger med strykjärnet säger väl en hel del? 

Men till mittförsvar så försökte jag göra om i köket och byta dom där vidriga gardinerna med päron på och den gröna duken. Och duken jag hade var som en boll av skrynklighet. Och så hittar jag en strykjärn, så jag börjar ju natruligtvis stryka. Kan ju även notera att detta var halv 3 på natten och att jag tror inte jag har hållt i ett strykjärn sen mellanstadiet på syslöjden eller nått :D Så Linn detta är fortfarade inte min grej!


Ps, min dag har i övrigt varit totalt ointressant, så den har jag inget att skriva om :)

Dagens vill ha (Och julens!!!)





Dom här har jag önskat mig i julklapp, hoppas hoppas hoppas :)

Who's the man now?

Mohahaha, förnedrade Christoffer i sällskapsspel nyss.
Och vad han än säger, så tro honom inte. För jag vann ;)






:)




lalala

Det gick ju bra med disken och matlagningen igår! Först skulle chistoffer ta disken, så skulle jag hjälpa honom. Vad gör jag då? joo jag skär mig på en kniv. Så då strunta vi i disken. Så skulle minsann jag laga mat. Ska börja koka ris, har vi någon ris? Icke. Sen ska jag göra sås och har i lite för mycket senap i såsen så den smakar ärligt talat skit. Christoffer försöker rädda det hela med att ha i vanlig curry & röd curry. Jag vägrade smaka på den så jag bestämmer mig för att göra egen sås. Och hur smaka den? Mjöl och vitpepper. Sen däcka vi i soffan och vaknade tre på natten. Så det va ju lyckat.

Jag vill bara visa en bild på mitt finger som visar vilken skicklig husmor jag är.





1) Jag skar mig på en kniv när jag diskar...

2) Jag körde över mitt eget finger med strykjärnet när jag strök dukar...



Dagens vill ha




Jag behöver verkligen en ny hårblås!! ;P


mys.

Idag har varit en bra dag också, för idag vaknade jag av att en Ronja ringde och väckte mig vid 12. Vilket enbart är bra, för jag behövde gå upp! Sen så sken solen idag, vilket var helt underbart :) Ronja kom förbi lite halvbakis och myste i ett par timmar<3 Senare gick jag och baby till hans farmor och satt där i flera timmar och fika och prata! Fick även se bilder på en liten christoffer och så fick vi med spelet "den försvunna diamanten" hem :D tror ni vi ska spela eller?!



Nu ska vi diska & laga mat, laaaaateeer!


Dagens vill ha




Nyår kanske? :)


I'm a sucker for love.

Idag är en bra dag. Dagen började med att tända ljus i lägenheten, koka kaffe, ta fram bröd och lussebullar, sätta på julmusik med bing crosby, väcka baby och ha världens underbaraste frukost :) Då hade jag fortfarande inte sovit, så när jag väl somnade ett par timmar så åkte Christoffer och träna sen kom han hem och väckte mig :) Då tände vi ljus igen och drack kaffe/varm choklad och myste. Jag behöver såna här dagar.

På grund av min rygg så jobbar jag inte den här helgen. Men jag ska nog jobba nästa, Richard ringde förut också och fråga om jag ville ha jobb på glada ankan. Tittade även på idol förut och höll på att börja grina, shit är jag världens töntigaste? mjaa, antagligen. Nu inväntas älskling och promenad, så får vi se om ryggen blir bättre!



Min bebis Sebastian :) du är så söt!


Baby.

Jag älskar dig så mycket.


Dagens vill ha



Me ♥ starwars



Jag tror på godhet och bättring.

Men inte idag. Jag kastar sten på solen för att jag hatar den.


I'm Up!

Jag mår faktiskt inge vidare idag. Har sovit i omgångar liksom, har en huvudvärk som heter duga samtidigt som ryggen värker. Nee som sagt, jag mår inge bra idag :/ Skulle bara vilja bli omhändertagen och få allting som behöver göras gjort. Men det lär nog inte hända, inte för att vara den som är den med lägenheten ser ut som ett helvete om inte jag gör det. En positiv sak är att jag fick lite post idag! Men ingen mobilräkning eller telenor räkning i sikte, jävla skatteverket "kommer ta en vecka" i mitt jävla rövhål att det gjort.

God morgon världen, ni suger!

ÅÅÅH neeeej

Nu hände ju det som inte fick hända, jag somnade efter maten :( Baby ligger också och sover så jag ska snart krypa ner under hans täcke och försöka väcka honom. Goooos, btw grytan blev helt underbart god :)
Jag ska ju ändå jobba natt i helgen så det borde egentligen vara liiiiite okey, right?



Dagens vill ha




Inte för att jag åker snowboard, men fy fan vad snygg den är!


Gryta!

Okej, idag gick jag upp lite tidigare än vanligt :) Så jag hann med en liten promenad med Joel, och en sväng på stan! Fick sms av Henrik förut och fråga om jag kunde jobba på pitchers i helgen, och jag tackade ja :) Inte för att jag egentligen vill gå tillbaka till krogbranchen, men några pass kan jag allt göra innan skolan börjar!

Just nu håller jag & baby på att göra en gryta, fy fan vad gott det ska bli :D Har inte ätit alls idag!



Haha jag fick inte med allt kött! ska även prova fonden som dom gör reklam för på tvn :) HUSMOR SOM FAN ÄR JAG, hoppas Ronja blir stolt :D


Empire state of mind.

Ronja varit här, vi satt som två degklumpar. Hon hade förövrig lockat håret, styggt söt :) Bäst jag skärper mig nu på sovfronten faktiskt. Har känt lite såhär va att varför ska jag vara uppe i tid när jag ändå inte gör något vettigt om dagarna? Då sa Ronja att de kan pigga upp att vara uppe dom få timmarna det är ljust, jag tror hon har rätt :) Mitt huvud sprängs snart dock , aaowi soffläge :/



Men först, bra musik (:

Dagens vill ha



G I V E  M E.

Dear Penis.

Jag är trött, för trött för mitt eget bästa. Det liksom svider i ögonen. Hungrig är jag med. Men Ronja är på väg hit så det kommer pigga upp :D nweep, nu ska jag ta en hård macka :)



Ser ni min skeptiska min? galet missnöjd, tacka gudarna för roligt sällskap varje dag (:

Dagens vill ha




Söt, right? :)

Hu(s)moR

Okeeeeeey, idag har jag faktiskt varit lite duktig. Jag dammsög, christoffer diska och sen så bakade vi bröd :) Eller ja, han hjälpte mig med smeten innan första jäsningen ;> Sen kom Kim förbi en stund under bakingen, trevligt! Vilket som, sååååå jag kämpade med brödet. uhhaaameja. Så vart det degigt :( Men Christoffer var så söt och övertalade mig om att det minnsan var ugnens fel att de blev degigt och inte mitt, haha :D Sen åt vi det, och vet ni vad? Det blev gott ändå!



BREAD - - > DONE

Söndag, jahapp-

Helluuu. Idag åt jag frukost klockan 18:00, bra va? Mannagrynsgröten la sig som en cementklump i magen så jag vart JÄTTEmätt, men den försvann nästan lika fort, så nu har jag precis tryckt en apelsin. Sedan åkte jag & Ronjis till Tobbe och hälsa på han och hans nya tjej. Jag tror vi gilla henne :) Nu kan man ju inte säga så mycket efter att träffat människan bara en gång, men allt är bättre än tobbes senaste tjejer, varav den sista var lucifer själv.

Ringde även Mami förut och bad om hennes brödrecept, HUR SKA DETTA GÅ? den enda jag har bakat i brödväg var scones för typ 4 år sedan. Men någon gång måste jag ta i tu med mitt jag-kan-inte-laga-mat. Jag kan inte hålla mig borta från köket föralltid tycker man. hum, eller?





aaaaaawoooooooooooooiiiiiiiiiii

Smygtittat på de nya greys anatomy avsnitten. hiihohoii. Christina kysser den nya snygga doktorn, sen så väljer hon ändå rödtotten Owen. HALLÅ? ser hon inte hur snygg han är? Vilket som, jag dreglar.




PS Inte rödfräsen iaf!

bebo,-

Jag avskyr att vakna fel. Seriöst så fuckar det hela jävla dagen. Personligen så tycker jag att jag är en vänlig själ, snäll, omtänksam och hela den där skiten. Många gånger sätter jag andras behov framför mina egna. Men varför tänker ingen så om mig för? Jag har ju förstått detta att killar faktiskt inte kan läsa tankar och allt jag fått höra är att jag ska säga vad jag vill. JAAAAAAAAAAA, men vad händer om jag säger det då? händer det något? njaaaaaaaeeeeeee, inte så jävla mycket ändå. Varför? ingen jävla aning. Så rent teoretiskt sätt så spelar det ingen roll om vi spelar svårfångade eller inte. Dom fattar inget ändå. Jaha, men då har ju vi det utrett då. Vad bra, då kan jag börja göra allt själv hädanefter. JA JUST DET JA, DET HAR JAG JU REDAN GJORT DOM SENASTE FUCKING ÅREN. i d i o t.




PS Against my will I stand beside my own reflection.
It's haunting how I can't seem to find myself again.
My walls are closing in.

Yeeees

Idag sov jag till 3. Och jag har absolut ingen ursäkt. Förutom det att man blir inte så pepp av att gå arbetslös. Man blir trött mentalt av det och jag kan ju säga att jag inte är världens bästa sällskap just nu.

Anyywhooo, gick på bio med Björn, Frank & Elinor idag :) det var trevligt! För dom som inte vet så är det fd arbetskamrater, Frank var till och med min chef ett tag. Vi såg 2012, verkligen en sevärd film. Och bäst är nog att se den på bio, för den hade grymma effekter :) Sen gick jag hem i snövädret såg lite på tv och sen åt. Just nu har jag varit i väse en sväng med Ronja, FY FAN HUR VÄGARNA SER UT. Vart är plogbilen?

Imorgon kanske det blir forshaga och dricka i gamla goda vänners sällskap, yey. Men nu ska jag gå ut och leta efter Sebbe, va ute förut men han ville inte komma då. Är rädd att han fått en liten chock av vädret, det är ju trots allt första gången han ser snö :P wish me luck!



PS Sebbe ser typ full ut, HAHAHAHA

You are my lobster ♥

PS Huvudet är lite bättre idag faktiskt. Christoffer var gullig och köpte värktabletter och mannagryn till mig imorse innan jag vaknat så jag fick mig en god hederlig frukost mmmmmh, mer piller & gröt åt folket!


Fantastiskt.

Har ni läst om Viviane Maier? En hemlös kvinna vars foton nu slagit igenom jorden runt. Tyvärr hann hon dö innan. Hennes negativ hittades av en man på en loppis i chicago. Dessa bilder är tagna mellan 1950-1970. Underbara foton!!







 

PS Som sagt, fantastiskt!!

Ap-huvud!!

Jag har haft konstant trötthet & huvudvräk idag. buuhhhäää- Det känns som att folk är och drar i mig och jag vet inte riktigt hur jag ska lösa saker och ting. nee, en jobbig dag har det varit så tyck lite synd om mig. Har inte suttit så mycket vid datorn men varje gång jag kollat msn så är inte Ronja inne :O vad gör hon? och prata i telefon är det sista jag orkat idag på grund av äckel huvudet så inte har ja ringt heller. neeeee, nu är jag gnällig.



PS. Underbara Coldplay <3

je suis meillure.

Idag har jag & Ronjis åkt till forshaga och hälsat på Henk, det va jättetrevligt :) Nu har jag äntligen diskat och lagat mat. Så jag är mätt och nöjd. Dock ser det ut som fan här i övrigt och jag måste verkligen ta i tu med mina lådor någon dag framöver här. Typ nu?



PS Någon som vill göra mig rik? :D


je ne peux pas oublier ton amour!

Har försökt att trixa ut på skatteverkets hemsida om jag kommer få betala tillbaka skatt eller få tillbaka skatt. Klurigt, för kärringen på skatteverket visade mig idag hur man skulle göra, men nu när jag gjorde det så... nej, nee då funkar det inte. Vilket som så har jag i alla fall detta år tjänat i brutto ca 93-95,000 kr. Jag hitta inte två lönespec. Men ändå, är inte detta ganska bra? Hade jag levt för 40 år sen hade jag ju för fan varit rik :O

Anywhooo, I'm bored.




PS Vad gör jag vaken nu? Joo så att jag hinner se Ellen Degeneres som börjar 05:15... eller?


Snälla herr tomte!

Okey innan jag börjar min önskelista för detta år så vill jag bara visa en bild på Sebbe från igår när han kröp in i min Ikea lampa :D HAHAHAHAHAHA så jävla ful!



Han ser sååå tjock ut :P Btw så va han faktiskt för fet för att komma in med hela kroppen i hålet ;)

Okej Här är min önskelista:

1) Boken "Olösta gåtor ur mänslighetens förflutna" av Erich Von Däniken.
2) Ett par as coola hörlurar från http://maxfps.se Här är länken --> http://www.maxfps.se/product_view.aspx?productid=2611
3) En morgonrock.
4) En ny hårblås.


PS, Jag har varit grymt snäll i år :D

Och igen då-

Jag varit och sett Bröllopsfotografen, den va faktiskt bra :) Synd bara att dom ger en liiiiiiiiten sne bild av Värmland. Eller vad vet jag? Jag är inte såååå intresserad av värmland, och kan väl tänka mig att det är så i vissa delar av detta hemska landskap ;P Nee tacka vet jag 054!! haha nerråååå. Jag ska nog gå och köpa snus eller något annat roligt. Kanske godis, mihihih. Har förövrigt en fylla som står och väntar på mig i mitt kylskåp. Kanske skulle se till att detta blir en riktigt rolig söndagsnatt?



PS I'm such a charmer.

PS2 Vad gör jag barfota och vem är monstret?

Wööh.

Idag sov jag sådär äckligt länge. Fy mig. Ringde pappa och sa grattis på farsdag :) Önskar han bodde i stan så jag kunde göra något för honom. Men men, He will be back ;) Nweeeep nu frukost.



PS Plus underbar musik!

..

Det kanske är jag?

JAG ÄR SÅÅ AVUNDSJUK

Fan ta er alla som ska på Winnerbäck ikväll, jag hade kunna offrat min vänstra lillfinger för att gå. Helvete.




Ps, You are the man Larsa<3

I'm on a role

Nu har jag precis varit ute och power wakat runt sjön, aaaah, härligt när det blåser svin kallt fast man har så mycket kläder på sig att det är varmt ändå (: Och så var jag och hämtat in min kitty också. Har jag berättat än att Sebbe blivit ute katt här på norrstrand? Han har varit det i en vecka nu och hitills går allt bra. Förutom det faktum att han inte fattar vad trappuppgången är till för :P

Anywhoooooo, jag bjuder på en bild när jag är ute and doin my thäääng. asso går.



PS Nu efter att jag varit duktig och varit ute och gått börjar jag vakna igen med platt mage, och det är ju faktiskt inte bara nyttigt att vara ute och gå. Det rensar ju tankarna lite oxå. Och varför inte försöka komma igång med lite rutiner nu när jag ändå går här arbetslös? schmart.

Vissa dagar.

WÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH. jag känner mig lite tappad. Hungrig, men tappad.


Hur vet man?

Man sluter sig, ingen får komma in, ingen får röra, ingen får förstöra igen. Det kanske inte är så mycket att man är cynisk mer än det faktum att man inte orkar igen. Man är rädd. Det kommer komma ups och det kommer komma downs, men hur vet man i fall man gör det rätta?

Jag kunde nog inte förstå det då, så som jag förstår nu. Det var en fredag första gången du sov hos mig. Datumet var den 11e första gången du gav mig en kyss och 10 dagar efter det gav du mig en av mitt livs bästa dagar. Du gav mig väldigt mycket på väldigt lite tid. Kanske hade du en massa som du bara väntat på att få ge till någon? Jag är glad att jag gav upp den där muren jag hade.

Jag har aldrig haft så mycket interna saker som du och jag har, jag trodde aldrig jag skulle kunna berätta saker för dig och du faktiskt förstod. Du är väldigt speciell i mina ögon och jag har väldigt mycket kärlek till dig. och jag tänker inte ge upp. Men jag vill inte att vi tar varandra för givet heller. Vårt förhållande är väldigt intensivt och passionerat, ibland är det lätt att glömma bort verkligheten i vår lilla bubbla. Men du måste lova mig att alltid kämpa, även när vi är sura. Och vet du hur jag vet det? För en gång sa du en mening jag aldrig glömmer, you complete me.


Times like these,

Idag har jag adress ändrat faktiskt, de ni. Och skickat iväg papper till CSN. Wieehoo, hoppas,hoppas,hoppas.

Träffade även lilla syster idag, som faktiskt inte är så liten. Sjukt vilken känsla man får och ser att hon är på väg att växa upp och känslan av att man måste beskydda henne. Jag vill inte att hon röker, även om jag började i hennes ålder. Jag vill inte att någon dum kille krossar hennes lilla hjärta medans jag själv började utsätta mig för sån skit i den åldern. På någotvis känns det annorlunda, sjukt va? Nu fattar man vissa föräldrar, och ändå är detta bara min lillasyster och inte mitt barn.

Nweeep, nu ska jag inta soffläge & dega mig tjock!



Ps, La Familia,  خانواده♥

Alriiiigthy then

Jag mår lite bättre faktiskt. Mammas mat gjorde susen, och det var väldigt trevligt därnere :) Dock trodde jag att jag skulle somna på dirren när jag kom hem för fy fan vad trött jag var! Min familj är inte att leka med. Funderar nu på att gå ut på en promenad för att trötta ut mig lite, sen sova.



PS Cool jag är när jag är med på vimmelbilder och drar min pose!!!!

uuhäähääähäää

Usch jag mår fan illa jag! Och ändå så va jag inte så full igår, tyckte att jag faktiskt skötte mig ganska bra. Sååå det är ju typiskt att jag ska sitta här och vara alldeles snurrig. Åka buss ner till mamma också för halloween middagen... eeeh jag kommer spy.



PS Tack för igår även om det vart knas.


RSS 2.0