k a r a t e - f y l l a

Yes, tonight is the night. Uuhhaaamejjaaaaa, vad kul vi ska ha! jag är grymt taggad

 




Ps Ses på dansgolvet!!!


Helvete.

Beställde hem en klänning från bubbleroom.se i måndags. Jättefin verkligen! Trodde dock det var dragkkedja på den, så med tanke på tuttarna tog jag en 38a. FEL. Den hade resår och jag såg enbart ut som en gris i den. Så typiskt. 36an hade varit perfekt...Vad ska jag nu ha på mig till helgen? :(

I am a new day rising-

Imorgon blir det stress,stress,stress. Städning av lägenhet, komvux, skatteverket och samtal till försäkringskassa. Styggt med vuxenpoäng till mig. Jag längtar dock till helgen då dimman ska falla över mig, minus vuxenpoäng till mig. Jag är faktiskt bara 20. Och jag räknar mig fortfarande som ung&dum.



Ps Jag har ont i magen, det är mkt nu.

humm

För er som tänker "Åh vad ska jag ge Nadja i julklapp?" så har jag ett svar i alla fall. Jag önskar mig nämligen Erich Von Däniken's bok "Olösta gåtor ur mänsklighetens förflutna" :)



Ps Anthony är söt :)

Somebody told me..

Att jag är världsbäst? oohja. Idag har mitt humör varie på topp, oohjaaa. Idag på grund av mitt humör har jag skrivit två listor i mitt huvud. 1) Vilka-jag-ska-döda-innan-jag-dör-lista och 2) Vad-skulle-jag-köpa-om-jag-var-rik-lista.

 Sen har jag kommit underfund med mitt ilskna tänkande idag att folk är dumma i huvudet. Som tur är ju dom som jag tycker är logiska en stor del av mitt liv, så det jämnar väl upp sig lite. Har fått en god nyhet idag, men knappt den kunde jag glädjas åt för jag var så sur. MEN nu har jag dom sensate 3 timmarna städat. Utmärkt terapi form.



Ps Put a fork in me Jerry, I'm done!

Bara en gång till.

Tack du. Tack för alla dagar och nätter. Tack för alla samtal och tack för alla skratt. Jag kommer aldrig kunna gottgöra dig eller någonsin kunna visa dig all tacksamhet jag känner för alla gånger du ställt upp. Du vet vem du är.

Det kanske är meningen att man faller isär för att kunna bli hel igen.


Jag får liksom ingen ordning.

Norrköping fram-och tillbaka idag. puuuh, jag är trött. Är hungrig också, trots frukost, sen Max, sen chokladbit. I lägenheten ser det ut som ett bombnedslag. Och jag har absolut ingen lust att städa, ååh nej.



Ps, Underbara låt<3

Fan

Att gråta någon annans tårar, att tänka någon annans tankar och att känna någon annans känslor. I hate this days...

Det är som det är.

Skjutsade pappa ner till nysäter igår för jag skulle låna bil. Så vi stannade kvar hos Mami ett tag, det var trevligt :) Jag älskar min familj. Och jag hoppas att ni aldrig tror annat, livet är för kort för att ni inte ska veta det. Vilket som så kommer vi hem, lagar mat...igen.., går promenad och tittar på film. Jag tror klockan var halv 7 imorse när jag väl somnade. Usch hatar att inte göra något vettigt. Men idag ställde vi klockan på 11 och hade en lugn frukost, trevligt oxå! Nu ska jag rensa ut kylen medans Christoffer monterar ner några hyllor. Sen blire willys, woohooo. Bästa affären eveeeeeeer.





Jag vill inte och kan inte förstå sorgen, men jag beklagar.


It's good.

Igår var Christoffer på lite kalas och firade hans lillebrors pappa som fyllde år. Så tog han med smörgåstårta hem, yummieee. Jag & Sebbe delade på den klockan 2 inatt ;P Idag visade jag lägenheten för en kille, han verkade varken intresserad eller ointresserad. usch tråkiga männiksa. Men vi får hoppas ändå!! Just nu väntar jag på att Ronjis ska komma hit =) Senare ikväll blir det hyra film & laga paj! Mat in my <3




Ps. Mina sötnosar :) Och neeeeej, jag & Christoffer kröp inte alls runt på golvet i badrummet igår.....


Konsten att orka.

Okej, idag har jag varit och dolat som fan i min lägenhet, det kommer nämligen en kille och antagligen ska komma och kolla på den imorgon :) och han sa att han kunde flytta in när som helst. Så FÖRHOPPNIGNSVIS är den borta tills 1 nov ! (peppar peppar)

Gjort ett tappert försök att skriva ansökan till komvux idag, grejen är att jag inte har någon riktigt bra anledning till att börja plugga. Och jag måste ju faktiskt skriva något, för tänk om dom inte tar imot min ansökan då? En fika på stan med Christoffer förut, it was cosyy. Nu har jag tryckt makaroner, creame fraiche och ketchup nyss, uuhaameja vilken bra husmor jag är haha.

Ni ska få se bilder nu oxå på mitt nya sovrum :)





Ps, En aningen blått kanske....

Be my baby

Nu är jag inge fet, har tryckt fiskgratäng för fem och kollat på HIMYM, perrrfaaa. Katten fick en leksak idag, lite roligare i vardagen blev det förhoppningsvis. Ärligt talat nu så är jag trött på att vara halvsjuk hela tiden. Denna dag har gått till en äcklig huvudvräk och ett tappert försök till att sortera kläder. Nweep,. Imorgon blir det komvux, plocka i lägenheten & åka upp till Joel och spöa honom i halo innan han åker ner till skåne :)



Ps Jag hoppas innerligt att allt flyter på nu, jag tycker jag förtjänar det (:


Hero

Vilken dag! Jag tycker själv att jag varit överdrivet duktig faktiskt. Okej, nu är jag här på norrstrand, sovrummet står klart och sebbe ligger sött och sover i sängen. Ända sen han har kommit hit har han kollat nyfiket runt och luktat på allt han kan komma åt. Men resan hit (!), Sebbe jamade som aldrig förr och mitt hjärta gick i bitar. Jag gav honom mat och en liten skål creame fraiche bara för att han inte skulle hata mig.. Jag tror det funka :)

Annars då? Jag ska då aldrig flytta igen där man bor 3 trappor upp och ingen hiss, min rygg... aj aj aj-
Nu är det bara dret saker kvar i min lägenhet, och sofforna och min köksbord. Men det får jag ta någon annan dag. Känner att jag måste få iordning här först. Jag har kommit på att jag & chrilloffer(haha) har helt enkelt för mycket kläder. Men en positivt sak är ju att det finns varje tjejs dröm i den här lägenheten, jajjemen en walk in closet. Synd är det bara full med grejer....




PS Jag är fortfarande sjuk, och det känns som om jag snart hostar ut allt som finns. Fast jag får nog magmuskler av det så det är ju bra, yees. 


Yoopoo

Vakna, pannkakor, Tobbe&Ronjis, film, packa ner min lägenhet, packa upp min lägenhet i en annan lägenhet, mat igen, film, nöjd :)

fy mig.

Idag har varit en bra fredag. Och jag är sådär löjligt sentimental med massa känslor i kroppen så jag ska nog be Ronja slå vett i mig. Nu ska jag tvinga Ronja göra kladdkaka åt mig, LÄNGE LEVE ONYTTIG MAT!




Ps, Christoffer.. nu ska jag vara sådär äckligt gullig som vi hatar. We are like a fucking circle och tack för det<3

Ps 2, Jag ägde Linn idag när vi brottades, HEHEHEHEEEE.

Lalalalaaa.

Ang igår kan ja väl säga såhär ; jag fick ingen ordning på det. Jag slängde bara en jävla massa papper, och de borde vara bra. Att jag faktiskt kan förmå mig själv att slänga något.

Btw Jag & Christoffer låg i sängen inatt och råkade byta kanal där det går en skräckfilm med Demi Moore. GAAAAH, den va läskig :O så värd att kolla på. Den hette Half Light.

Jag & RonjiiiZzZ funderar över att ha Disney maraton i helgen, det skulle röjja- Jag verkligen ser oss inkrypna i ett varsitt täcke och ligger och gråter till Tarzan. Okej, en fråga. Vad heter en Bromance, med två tjejer? Visst vi är väl inte alltför tjejiga, men ja vill inte kalla oss bros ändå. Hum, Hoemance? HAHAHA.




PS Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.



Så var det de här med packningen....

Okej, nu är det bananlådor i hela min lägenhet med papper och gamla saker som jag hållt fast vid dom senaste 10 åren. Det här med att börja på nytt, eller gör jag verkligen det? Allt har verkligen ett värde för mig och ja vill inte slänga min gamla dagböcker som är hur patetiska som helst eller alla VHS filmer som mest är b-filmer eller det där kärleksbreven jag fick när jag var 14 eller alla prydnads saker som jag absolut inte vill ha uppe men som jag i alla fall inte ska slänga. Varenda gång jag flyttar påminns jag om det gamla, om jag har inte riktigt listat ut om det är en bra eller dålig grej än.

Jag har i alla fall kommit så lång att jag i alla fall har tänkt på hur jag ska organisera detta på ett smidigt sätt. Så om jag faktiskt lyckas återstår att de.




Ps Kul att man kan roa Sebbe i alla fall :)


Torka.

Jag försöker hålla mitt humör uppe så gott det går. Inget jobb, snart ingen lägenhet, datorn är trasig och jag har dålig hy. Men det mesta brukar lösa sig så jag antar att om jag bara fortsätter försöka så kanske jag får någon belöning för det. Funderar även på att börja plugga igen, är ju redan så jävla smart men ingen har ju trillat av pinnen av för mycket kunskap ... eller? borde googla det.

Nwweeeeeeep, börja packa ner saker is the shit!



Ps har jag på mig dom fulaste glajjorna ever?


♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫

You sit there in your heartache. Waiting on some beautiful boy to save you from your old ways

All the things I've done.

HAHA Läste Ronjas blogg och började själv kolla på gamla kort. Och nej, fotogeniska har vi aldrig varit med fan va kul vi haft det. Thank you.





Ps Freestyle är coolt.


Btw!

Hör och häpna, Jag hade faktiskt klänning & högklackat på mig igår ;> Jag va lätt snyggast på festen med min underbara charm och lockiga hår, hehe.



PS Jag borde såååå städa, men eeh nee. Någon som vill hjälpa mig? jag och Ronja prata just om att vi borde skaffa assistenter till våra hektiska liv. I lön får du mitt underbara sällskap... >.<

It's killing me.

Och nu då? Naiv & olycklig. Jag skulle kunna slå sönder någonting just nu på grund av att jag blir så herrejösses arg. Jag vet verkligen inte vad jag gjort för att förtjäna detta. Antagligen någonting jättedumt. Och jag hatar att gråta, jag gör verkligen det. För där står jag och verkligen försöker och du är iskall och tittar inte ens på mig. JAG KÄNNER MIG SÅ JÄVLA DUM. uuuuusch. Nee jag orkar inte ens tänka på det för jag fattar ingenting.



Ps Jag älskar er (:


S J U K

Eeeh ja är sjuk. Jag känner mig som en apa. Fy fan. TA HAND OM MIG.
Ikväll blir det karatefylla hos Lagus. yihoooo, och Nils my partner in crime är hemma.



PS Jag är fortfarande sjuk.... :/


Take a look at the lawman beating up the wrong guy.

Shit, upp tidigt imorgon. Dock inte för jobb, suuuuuuuuuuuck. Jag börjar känna mig måttligt rastlös nu när det gått en vecka. Men any who, ska försöka fixa lite. Typ inför min framtid. Jaja, önska mig lycka till i alla fall.



PS Det vore att vara lite bekymmerslös for the moment.

I got soul, but I'm not a soldier.



PS. Huvudvärk, drömmar & möte på fredag, grääjt.


Yes, Habba Habba

Jag & Ronja drog en roadtrip till Dalarna igår för att komma bort lite. Det var förvånasvärt trevligt, och jag hoppas vi snart kan göra om det. Känslorna går just nu lite upp och ner så jag vet inte om resan rensade tankarna eller om den bara gjorde saker och ting mer komplicerade. En sak är dock säker, Borlänge har alltid en plats hos mig.



Ps, Tack för att du alltid står vid min sida och puschar mig åt rätt riktning <3


yesyes

Igår var ju ganska kul. I alla fall på förfesten. Sen på väg ner till stan tappa vi allt. Usch in på score en sväng bara. Jag & Ronja tyckte vi var frukansvärt mogna som valde att inte slösa våra pengar på sprit igår. Vi hade dock lite ångest när vi vakna idag, först vaknade vi 09:00.(????????) sen vaknade vi vid halv 3, HEHEHE.




Ps, Jag vann över Anders när vi brottades.True Story.

suckersssssssss

Bara för att vi inte pratat om det betyder det inte att jag har förlåtit dig. Nu när jag är ensam flyger mina tankar sakta iväg och jag tänker på all skit jag fått. Fy fan, har du ens en aning om hur mycket du såra mig?

nee, in med dom där jävla känslorna och skärp dig Nadja.




Ps Jag ÄR cool.

Ps 2 Jag tog hål i öronen idag (:


ABOOO

PS En liten update från mig, Klockan är 03:35 och jag är hungrig.


wöööh.

Idag har jag fått en vision, nee men jag har kommit på att jag vill byta jobb. jag vill ha något som är mer stadigt. Visst jag skulle lätt kunna fortsätta jobba där jag jobbar nu bara jag får mer timmar så eller heltid. Men de verkar dock inte bli så. Ronjis nipplequeen har varit här och käkat tills hon vill spy, as always. Söt. Själv är jag bara måttligt glad över att få mat. Kvällen själv i all ära med de är fucking ensamt ändå, åhsuuuck. En jävla random torsdag jo tjena de är säkert skit bra på tvn. mööhhhöö.



PS är vi inte riktigt graciösa av oss? joo ta mig fan att vi är vad killar vill ha!! vem skulle inte vilja?

PS2 Ronja söker en snygg,stadig kille i sina bästa år (19-26) som vill låna ut en arm om nätterna, speciellt en högerarm då hon gillar att sova längst in i hennes säng. Du ska ha körkort och vara tillgänglig jämt då denna sockerpullan behöver lite mys.Ring vid intresse!

Jajjemen

Här sitter jag på kvällskvisten och mår bra. Har käkat styggt med lasange idag tills jag faktiskt höll på att spy. Myspysdag idag faktiskt. Och mitt liv flyter på så jävla normalt så jag har faktiskt inget att klaga på. VA? tänker ni då. hhmm hmm, eller hur.



PS Kristoffer Appelkvist måste vara en av sveriges mest roligaste komiker, HAAHAAA. "vad skulle du göra om du vann: ......En pokal som va så jävla stor så du inte kunde bära den. Vad är det för jävla fråga?"

RSS 2.0